В афиша на Есенния международен театрален фестивал "Сцена на кръстопът" ще бъдат представени два спектакъла на столични театри днес.

В третата фестивална вечер любителите на театралното изкуство могат да се насладят на постановката на Малък градски театър "Зад канала" - "Неделя вечер" от Захари Карабашлиев с режисьор Бина Харалампиева и музика Асен Аврамов, отличена с награда "Аскеер" и с номинация "Икар" за драматургия. Тя ще се играе в големия салон на Театъра в Пловдив.

В Камерна зала "Стефан Данаилов" Младежки театър "Николай Бинев"  представя пиесата "Опасни връзки" от Шодерло дьо Лакло. Драматизацията и режисурата са на Станка Калчева. Спектакълът е с номинация "Аскеер" за костюмография, дело на Свила Величкова. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…